طرز تهیه چند نوشیدنی با زنجبیل- لیموناد زنجبیل و چای زنجبیل

وشربت زنجبیل یا هر نوع و همچنین چای زنجبیل در بدن گرما تولید کرده و بدین وسیله مواد سمی و زائد بدن را بصورت عرق از بدن خار می سازد. همراه ما باشید با آموزش چند نوع تا هم از فواید آن بی بهره نمانید ، هم از طعم دلچسب این نوشیدنی های خاص در فصول مختلف سال لذت ببرید.

طرز تهیه

مواد لازم:
3 فنجان شکر
16 فنجان آب
12 تا 14 برش ریشه زنجبیل
4 فنجان آبلیموی تازه
2 عدد لیمو برش خورده

طرز تهیه:
1. شکر، آب و ریشه زنجبیل را در ظرفی روی اجاق حرارت دهید تا بجوشد و گاهی هم بزنید. سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید 15 دقیقه خنک شود. سپس زنجبیل ها را از آن خارج کنید.
2. مخلوط شکر را داخل پارچ یا ظرف شیشه ای یا پلاستیکی بزرگی بریزید و آبلیمو را اضافه کرده و هم بزنید. حداقل یک ساعت آن را در فریزر بگذارید تا سرد شود.
3. لیموناد را با یخ و برش های لیمو سرو کنید.

ginger lemonade

بخوانید: خواص و مضرات زنجبیل-فواید چای زنجبیل با عسل ،دارچین و لیمو

طرز تهیه چای زنجبیلی

مواد لازم

آب                         یک لیوان
زنجبیل                   ریشه به بزرگی یک انگشت
آب لیموترش            نصف یک عدد
عسل                    یک قاشق

طرز تهیه
قبل از هر کاری لازم است که یک فنجان آب بجوشانید. بهتر است از ظروف مسی یا سفالی استفاده کنید تا آلومینیوم و فلزات موجود در چای سازهای جدید مانع از حفظ حداکثری خواص این گیاه دارویی نشوند. زمانی که آب به جوش آمد زنجبیل را اضافه کنید و اجازه دهید به مدت بیست دقیقه بجوشد.
سپس زیر شعله را خاموش کنید و اجازه دهید به مدت ده دقیقه بماند. در نهایت چای را صاف کنید و آب نصف عدد لیموترش را گرفته و به آن اضافه کنید. در نهایت نیز عسل را افزوده و میل کنید.

در برخی از منابع به مزه تند زنجبیل اشاره شده و استفاده توام زنجبیل با برگ نعنا به شکل میکس شده در تهیه چای را به عنوان راهکاری برای حذف این تندی برشمرده اند. البته با افزودن آب بیشتر نیز می توان از تندی آن کاست.
 می توانید این نوشیدنی را در یخچال گذاشته یا چند تکه یخ در آن بیندازید و خنک سرو کنید.
می توانید با این چای کیک زنجبیلی را سرو کنید یا آن را با نان زنجبیلی همراه صبحانه یا عصرانه استفاده کنید.

بخوانید: طرز تهیه کیک زنجبیل، نان زنجبیلی و حلوای زنجبیل

چه زمانی برای نوشیدنی چای زنجبیلی مناسب است؟

روزانه دو فنجان، یک فنجان بعد از ناهار و یک فنجان بعد از شام از این چای پرخاصیت بنوشید. این عادت را به مدت 15 روز ادامه دهید. سپس به مدت یک هفته نوشیدن چای زنجبیلی را متوقف کنید و سپس دوباره مصرف آن را شروع کنید. فراموش نکنید که لازم است در کنار مصرف این معجون لاغری یک رژیم غذایی مناسب و سالم داشته باشید و از ورزش روزانه غافل نشوید.

موارد منع مصرف چای زنجبیلی
مصرف چای زنجبیلی برای افرادی که مشغول مصرف داروهای ضد ذیابت یا فشارخون هستند توصیه نمی شود. این داروها نباید با گیاهان دارویی مصرف شوند. علاوه بر این مصرف این چای برای خانم های باردار و شیرده نیز توصیه نمی شود.

طرز تهیه چای زنجبیل: چای زنجبیل با شیر

در بخش قبل طرز تهیه چای زنجبیل ساده توضیح داده شد، که می شد به شکل های مختلف دمنوش را تهیه نمود، اما در اینجا یک روش دیگر آماده کردن چای زنجبیل معرفی می گردد که در آن از شیر استفاده می شود.

مواد لازم:

زنجبیل تازه برش زده شده – ۳ انس (۸۵ گرم)

آب – یک فنجان

شیر – ۲ فنجان

طرز تهیه:

آب را بجوشانید، سپس تکه های برش داده شده زنجبیل را به آن اضافه کنید.

۱۰ دقیقه منظر بمانید با تکه های زنجبیل در آب بجوشانید.

ظرف را از روی اجاق برداشته و ۲ فنجان شیر به آن اضافه کنید. سپس مجددا ظرف را روی اجاق بگذارید و به مدت ۵ دقیقه با شعله ملایم آن را حرارت دهید.

چای زنجبیل و شیر آماده است، نوش جان!

لازم به ذکر است که چای زنجبیل و شیر برای آرام کردن معده بسیار مفید است.

http://albalooyi.ir/files/uploads/2017/03/Ginger-Tea-Latte-vegan-glutenfree.jpg

 

منبع: نوآورد

مطالب مرتبط

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *